Bygg din egen robot

Deltaco meddelar att man nu distribuerar robotar från Ubtech, som man själv bygger ihop, och att Jimu Meebot Kit är speciellt framtaget för barn/tonåringar för att skapa och programmera sin robot efter eget bevåg. Längs med vägen engageras de i en praktisk inlärning av STEM och får färdigheter och tankesätt för det nya århundradet.

Jimu Meebot Kit är en robotsats bestående av 201 delar, och man styr den via en app på iPhone eller iPad. App-modulen har dynaiska ritningar med steg-för-steg illustrationer av alla delar, samt detaljerade byggnadsprocedurer så att barn ska finna det enkelt att lära sig bygga en robot.

Jimu Meebot Kit (som rekommenderas från åtta år) innehåller sex servomotorer som skall ge roboten smidiga, autentiska rörelser.

För de som önskar mer avancerade robotsatser finns Jimu Robot 1 (249 delar), Jimu Robot 2 (372 delar) och Jimu Robot 3 (675 delar).

Etiketter: deltaco ubtech

Produktnyhetsarkiv