Två till i familjen

Order meddelar att Champions familj med trådlösa multiroom högtalare utökats med två modeller – dels AWF340, som är den största modellen i serien, och dels AWF410, som är en soundbar.

De tre tidigare modellerna AWF310, AWF320 och AWF330 (där de två minsta har laddbart batteri medan AWF330 endast har nätdrift) kompletteras nu med AWF340, som har integrerad Class-D Digital förstärkare på 2x40W, är 499x188x328mm stor och väger 6,5kg samt en soundbar som heter AWF410, med 2x36W plus 18W förstärkeri (till de två diskanterna, två 3-tumsbasarna och två 40x120mm fullregisterelementen) och måtten 1000x55x122mm. AWF410 levereras med fjärrkontroll.

Alla fem modellerna kan styras via användarens smartphone. Champions Wi-Fi app finns både till iOS och Android, och med den kan man styra musiken i varje enskilt rum, spela olika låtar i varje rum eller koppla samman flera högtalare - max sju stycken - i serien för att få en heltäckande ljudupplevelse.

Utöver Wi-Fi har högtalarna stöd för uppspelning via Spotify, iHeart Radio, TuneIn, Airplay och Bluetooth eller om så önskas med en 3,5mm ljudkabel. Gemensamt för högtalarna är den moderna och stilrena designen med raka linjer i svart och aluminium, anger företaget.

Etiketter: order champion

Produktnyhetsarkiv