Årets julklapp 2016 hos ELON – spiralizern

EEL AB med kedjorna ELON och Elkedjan presenterar årets julklapp 2016 – spiralizern. En grönsakssvarv som gör det enklare och roligare att äta lite nyttigare.
Lagom till julhandeln har EEL:s produkt- och kategoriavdelning tillsammans med ELON och Elkedjan tagit hjälp av HUI:s kriterier för Årets julklapp och konstaterat att spiralizern - en elektrisk grönsakssvarv - är värd att lyftas.

– Allt fler intresserar sig för att laga mer vegetarisk mat. Det, i kombination med en stark hälsotrend, gör att vi ser att en produkt som spiralizern ligger helt rätt i tiden, säger EELs försäljningschef Martin Solin.

Spiralizern funkar perfekt för att göra snygga och roliga grönsakspiraler – något som kan engagera fler familjemedlemmar i matlagningen. Den är ett bra hjälpmedel för dem som vill dra ned på kolhydrater genom att exempelvis ersätta pastan med grönsaksspagetti.

– Att kunna variera matlagningen och enklare få fram bra, nyttig mat är något vi gärna ser till att lyfta. Vi ser att allt fler av våra leverantörer har spiralizers i sitt sortiment och vi tror starkt på att det här är en produkt som kan glädja många – en perfekt julklapp, säger Martin Solin.

ELON och Elkedjan meddelar att de kommer att lyfta spiralizern under tiden fram till jul med bra erbjudanden och goda recept.

Etiketter: eel elon elkedjan

Nyhetsarkiv