Lisa Lemke ambassadör för Kenwood

Som en del av Kenwoods 70-årsfirande har Kenwood givit den folkkära kocken Lisa Lemke en ambassadörsroll. Samarbetet märks bland annat i form av inspirerande filmer där Lisa visar hur enkelt det är att laga god mat från grunden.
När Kenwood firar 70 år av kreativitet och matglädje var valet av ambassadör enkelt, menar Ulrika Ekelund, marknadschef på Kenwood.

– Lisa Lemke står för det Kenwood vill förmedla; att hemmakockar ska våga lite mer. Hon kan på ett väldigt naturligt sätt lyfta fram det lustfyllda och härliga i att laga mat, och vi vet att hennes stil och person är väldigt uppskattad av svenska folket. Det är också väldigt kul att Lisa så enkelt och med små medel kan ge klassiska rätter en helt ny framtoning. Det är verkligen kreativitet och matglädje som präglar hennes kokkonst, säger Ulrika Ekelund.

Lisa Lemke menar att hennes filosofi stämmer väl överens med Kenwoods.
– Jag tycker att vi ska våga mer i köket. Det behöver inte vara svårt. Testa en ny krydda. Och gör jobbet ifrån grunden, istället för att lita till halvfabrikat. Det går fort, det är lätt och framförallt kul. Dessutom blir slutresultatet så otroligt mycket godare, säger Lisa Lemke.

Lisa kommer att delta i en rad aktiviteter det kommande året, bland annat syns hon i en rad filmer. Den första har premiär inom kort och visar hur klassiska köttbullar ges en extra dimension med ansjovis och kryddpeppar.

– Det känns oerhört roligt att ha Lisa ombord under 2017. Vi har stora planer för vårt 70-årsfirande och jag kan inte tänka mig en bättre galjonsfigur för oss än Lisa Lemke, avslutar Ulrika Ekelund marknadschef på Kenwood.

Etiketter: kenwood

Nyhetsarkiv