Öppna high-end lurar

EET Europarts meddelar att musikupplevelser med Beyerdynamics nya Amiron home hörlurar kommer ge ståpäls på lyssnaren, och erbjuder en upplevelse av att vara närvarande i konsertsalen. Den öppna konstruktionen anges göra att ljudet vaknar till liv på ett sätt som bara är möjligt med väldigt speciella high-end hörlurar.

Amiron home är efterföljaren till den Beyerdynamic T 90 hörluren, och är tillverkad med samma Tesla-teknologi. De akustiska enheterna som Beyerdynamic har utvecklat skall ge musiken en enastående lätthet och precision i tonerna.
Ett extra lager av tyg på kåporna skall minska högfrekventa resonanser, och de akustiska enheterna är dämpade på baksidan för att säkerställa en balanserad frekvensåtergivning i mellantonerna. Ett nytt akustiskt material används som fyllning i öronsnäckorna, för att öka basprecisionen ytterligare. Sammantaget skall detta ge ett varmt och behagligt ljud med en stor rymd – och ett ljud som nästan är lika berusande som på en livekonsert.

Företaget anger att alla detaljerna i de handgjorda (i Tyskland) Amiron home hörlurarna är utformade med stor noggrannhet och testade för en lång hållbarhet.

Produktnyhetsarkiv