Connect Life

Hemmet är en plats där du förr tog hand om andra – nu är det dags att låta ditt hem ta hand om dig, menar Asko, som berättar att företagets nya Connect Life-produkter innehåller funktioner som du aldrig har sett tidigare.

Nu kan man tjäna in ännu mer kvalitetstid tack vare funktionerna som de nya Asko-produkterna erbjuder, och äntligen finns en röd tråd mellan dina produkter, ditt hem och dig själv – med målet att underlätta din livsstil och ta hand om dig, din familj och dina vänner, meddelar Asko.

Bland Asko Connect Life-produkterna ingår vitvaror för både kök och tvätt. Köksprodukterna är tillverkade i samma design som den nyligen lanserade och prisbelönta serien Elements. Tvättprodukterna består än så länge av två framtida konceptmodeller, en tvättmaskin och en torktumlare.

Etiketter: asko

Nyhetsarkiv