Audio Video etablerar i Motala Centrum

Pressmeddelande från Audio Video:
Hemelektronik och tekniskt hantverk. Nu förstärks teknikutbudet i Motala och centrum får en ny butik när Audio Video etablerar sig. Butiken erbjuder kompletta helhetslösningar för både privatpersoner och företag inom allt från Smarta hemmet, digital-TV, bredband, bild, ljud och mobiltelefoni till datorer och servrar.
Just nu söks personal till den nya butiken.
– Vi ser mycket stor potential i Motala, konstaterar ägaren och grundaren Patrik Oskarsson.

Patrik Oskarsson driver sedan 1996 den väletablerade butiken Mediacenter i centrala Mjölby, butiken anslöt sig 2013 till Audio Video, som idag är Sveriges största kedja inom hemelektronik med ca 110 butiker i hela landet.
2015 utsågs butiken till ”Årets Handlare i Mjölby Kommun” och samma år kammade man även hem segern som ”Årets Audio Video-butik” i tuff konkurrens med landets övriga butiker.

Nu expanderar företaget till Motala där butiken på Repslagaregatan kommer öppna i början av våren 2017.

– Vi ser en enorm potential i Motala och är övertygade om att vi blir ett bra och välkommet tillskott på marknaden, berättar Patrik som menar att Motalaborna kan vänta sig en helt ny typ av service.

– Det finns ingen som jobbar som oss i Motala idag. Vi arbetar med helhetslösningar och service, det är vår styrka. Vi är egentligen en ny typ av hantverkare, tekniska sådana. Vi hjälper dig i allt från att du köper din vara, vi kör den hem till dig, monterar och installerar och ser till att allt fungerar och det är något som dessutom i många fall går att dra av på RUT-avdrag. Tillsammans med Audio Video, fastighetsägare och kontakter på Tillväxt Motala AB har vi en tid letat efter bästa läge och tycker oss nu hittat rätt. Motala är en både växande och spännande stad och vi ser nu fram emot att lansera vårt tidigare lyckade koncept i en helt ny och större stad. Vi hoppas också fortsatt nå Vadstenaborna på ett ännu bättre sätt med våra två närliggande butiker, säger Patrik Oskarsson.

Satsar på seniorer och söker personal
Audio Video har starka erbjudanden mot både företagare och privatpersoner, och kanske kan Motalas seniorer se fram lite extra emot etableringen då det är en kundgrupp som butiken gärna vänder sig till och riktar särskilda events mot, som ex. seniorkvällar med utbildning inom ny teknik.

Butiken kommer initialt att sysselsätta tre personer där Motalabon Patrik Svensson, som tidigare arbetat många år i Mjölbybutiken nu blir butikschef. Arbetet med rekrytering av både butikssäljare och installatör/tekniker påbörjas inom kort.

Etiketter: audio video

Nyhetsarkiv