Strong lanserar Strong TV

Pressmeddelande från Strong:
Skyworth är vid nuvarande tidpunkt den största TV-producenten i Kina och tiden är nu inne att inta den europeiska marknaden, där Skyworth ännu inte har varit representerade. Strong International har redan med stor succé introducerat de första Strong TV-apparaterna i Tyskland, Frankrike, Österrike, Italien och Östeuropa.

Skyworth är en av de sex största TV-producenterna i världen. Samtidigt är Skyworth en av världens största set-top-box producenter. I slutet av 2015 blev Strong en del av Skyworth-koncernen, då Skyworth köpte aktiemajoriteten i Strong International.

– Detta är bara början, vi kommer i framtiden att satsa 100 procent på Strong-brandet inom våra framtida produktsatsningar; bland annat TV, Wi-Fi och Nätverk samt Set-Top-Boxar och CAM. Som tidigare sagts ger det några betydligt större möjligheter, att vara producent, och inte bara en distributör. Det ger en styrka, när det gäller konkurrensförmåga, och betydligt bättre möjlighet för kanalstrategi, säger Kenn Jensen, VD på Strong.

I starten av 2017 kommer en Smart-TV och 4K-serie också lanseras, således kommer ett komplett sortiment av Strong TV. Alla de nya Strong TV utmärker sig, utöver en superskarp bild, med en modern design med smal ram, hög kvalitet och DVB-T2 i alla modeller.

Tidigare har vi informerat om att vi i närmaste framtiden kommer att introducera TV under eget brand. Vi är därför glada att redan nu lansera de första Strong LED TV modellerna i Norden och de Baltiska länderna. I första omgången kommer vi lansera 32" Basic i december 2016 samt 40" och 55" Basic i januari 2017.

Etiketter: strong skyworth

Nyhetsarkiv