Gör PDF direkt i din smartphone

Pressmeddelande från Adobe:
En ny gratisfunktion i Acrobat Reader Mobile gör det möjligt att scanna allt i från handskrivna lappar till kvitton med din mobilkamera och spara dessa som högkvalitativa PDF-filer.

Adobes app Acrobat Reader Mobile har nu fått en ny scanning-funktion som gör det möjligt att enkelt omvandla kvitton, anteckningar och andra viktiga dokument till högupplösta PDF-filer med hjälp av kameran i din smartphone. Adobe Sensei, en samling intelligenta tjänster inbyggda i Adobes samtliga molnlösningar, ser till att skapa en PDF-fil som är anpassad efter det scannade dokumentets storlek, med skarp och lättläslig text.

– Den nya scanning-funktionen svarar mot ett allt vanligare behov av att kunna samla och hålla ordning på viktiga dokument, oavsett var man befinner sig. För privatpersoner blir det nu enklare att samla exempelvis papper och kvitton, medan företag som har formulär, kontrakt, visitkort och mobilbilder på exempelvis whiteboardanteckningar också förses med en säker och användarvänlig lösning, säger Anne Andreasson, specialist på Adobe Document Cloud i Norden.

Eftersom Acrobat Reader är integrerad med Box, Dropbox, OneDrive, Document Cloud och andra fillagringstjänster är det enkelt att också spara sina PDF-dokument i dessa tjänster.

Etiketter: adobe

Nyhetsarkiv