Teenage Engineering skall expandera

Pressmeddelande från Teenage Engineering:
Roy Nilsson har tillträtt som Director of Sales Central Europe & Nordic på Teenage Engineering. Han har det senaste året ansvarat för Teenage Engineerings Nordiska distributionsuppbyggnad och då framförallt av företagets audiosatsning med den aktiva högtalaren OD-11.

– Vi har kraftigt ökat antalet butiker inom premiumsegmentet, vilket gett större kännedom och ökad försäljning, säger Roy Nilsson.

Roy tar nu ansvaret för att fortsätta driva den internationella expansionen av samtliga Teenage Engineerings produkter. Hans jobb blir att både stärka relationerna med redan etablerade distributionskanaler och utöka närvaron genom nya.

Roy kommer senast från förpackningsbranschen, men har 20 års erfarenhet inom konsumentelektronikbranschen med bland annat roller som Försäljningschef för Thomson multimedia och Marknadschef för AudioVideo kedjan.

– Det är kul och framförallt mycket intressant att vara aktivt delaktig i ett svenskt bolags internationella expansion, avslutar Roy Nilsson.

Etiketter: teenage engineering

Nyhetsarkiv