Panasonic Toughbook firar 20-årsjubileum

Pressmeddelande från Panasonic:
Panasonic Toughbook har nu producerat robusta bärbara datorer och datorplattor under 20 år. Detta firas med en tävling, där kunder som fortfarande använder de äldsta Toughbook-modellerna i sina arbeten har möjlighet att vinna en resa till Japan.

Egentligen började historien om Toughbook redan för cirka 30 år sedan då Panasonic 1987 började tillverka bärbara datorer. Marknaden visste tidigt att det fanns ett uppdämt behov av robusta datorer med bättre hållbarhet för att minska köparnas driftkostnader.

Genom att lyssna på marknadens behov och samtidigt spinna vidare på företagets stora passion för forskning, utveckling och marknadsföring, har Panasonic skapat innovativa produkter som har satt standarden för dagens robusta bärbara datorer – ett faktum som även erkänns av flera samarbetspartners:

– Vår strategi och vision är förenlig med det som Panasonic utvecklar och genomför med produktserien Toughbook, nämligen att skapa den bästa mobila och produktiva servicen för dagens mobila ”cloud-first”-värld, säger Nick Parker, Corporate Vice President för OEM-divisionen vid Microsoft Corp.

En färsk studie från VDC Research visar att Panasonic under 2015 var ledande på den europeiska marknaden för robusta bärbara datorer och datorplattor. Panasonic har faktiskt sålt fler robusta enheter i Europa än resten av konkurrenterna tillsammans.

– Vi kommer fortsätta att lyssna på våra företagskunder och utveckla lösningar som förbättrar deras mobila arbeten, produktiviteten och minskar kostnaderna. Vi kommer samtidigt att fortsätta vara innovativa när det gäller funktionalitet och ergonomisk design, så att vi även framgent kan producera affärslösningar som löser kundernas utmaningar, säger VD Kevin Jones, Panasonic Computer Product Solutions Europe.

Klicka här för att delta i tävlingen.

Etiketter: panasonic

Nyhetsarkiv