NetOnNet öppnar ytterligare två nya Lagershopar

Pressmeddelande från NetOnNet:
NetOnNet har haft en premiärintensiv höst och har sedan 14 oktober öppnat fem nya Lagershopar, fyra i Sverige samt koncernens första etablering i Norge. Nu är det dags för ytterligare två öppningar. Fredagen den 18 november, kl. 08.00, öppnas lagerportarna till NetOnNet i Uddevalla samt Svågertorp.

Svågertorp är ett starkt handelsområde med stort upptagningsområde som har en växande ström av besökare som passerar genom Öresundsbron. SIBA etablerade sig i Svågertorp den 21 februari 2012 och öppningen av Lagershopen i Svågertorp blir företagets andra satsning i Malmöregionen.

– Vi har alltid varit nöjda med vår etablering i Svågertorp och beslutet om att omvandla SIBA-butiken till en NetOnNet Lagershop var inte svårt att fatta. Vi tror fortfarande starkt på handelsområdet och är säkra på att NetOnNets unika självbetjäningskoncept kommer att bli ett positivt och välkommet tillskott som stärker Svågertorp som handelsområde, säger Susanne Ehnbåge, VD Netonnet Group.

Maria Rasmusson är varuhuschef för NetOnNet i Uddevalla och började sin karriär på SIBA 1987. Hon har närmare 30 års erfarenhet av hemelektronik, med samma arbetsgivare, under bältet.

– Jag minns min första dag på SIBA Uddevalla som igår. Att arbeta med ny teknik, människor och möjligheten att förmedla apparater som förenklar vardagen för många var mycket tillfredställande. Jag sökte tjänsten som varuhuschef i Uddevalla för att NetOnNets självbetjäningskoncept tilltalar mig mycket. Det är ett roligt koncept med höga varuflöden och ett brett sortiment som älskas och uppskattas av många. Jag är övertygad om att självbetjäningskonceptet står sig starkare hos konsumenterna idag och i framtiden. Jag har haft förmånen att ha jobbat med en av Sveriges äldsta och därmed mest erfarna hemelektronikföretag i nästan 30 år men nu är tiden mogen för såväl mig som SIBA att möta framtiden i NetOnNets fantastiska värld, säger Maria Rasmusson, varuhuschef NetOnNet Uddevalla.

– Vi har öppnat fler Lagershopar på fem veckor än vad NetOnNet har gjort under fem år. Det är en enorm bedrift som jag tillskriver alla våra duktiga medarbetare. Jag är oerhört stolt och ödmjuk över att få arbeta sida vid sida med kollegor som målinriktat och effektivt hittat lösningar som möjliggjort vår fantastiska expansion och etablering. Idag firar vi ytterligare två premiärer med en stor fest, samtidigt pågår arbetet med ytterligare sex Lagershopar som snart börjar ta form, säger Susanne Ehnbåge.

Om NetOnNets expansionsresa
Expansionen av NetOnNets varumärke inleddes maj 2016. Med dagens två premiärer har NetOnNet idag totalt 22 Lagershopar, 21 i Sverige och en i Norge.

Till våren kommer ytterligare sex SIBA-butiker att omvandlas till NetOnNet Lagerhopar. Det är de svenska butikerna i Järnbrott och Backaplan (Göteborg), Haninge (Stockholm) samt Uppsala som står näst på tur. Men även de norska SIBA-butikerna Liertoppen och Alnabru kommer att omvandlas till NetOnNet Lagershopar.

1999 öppnade NetOnNet sin första hemsida i Sverige och 2001 slogs portarna upp för världens första NetOnNet Lagershop i Borås. År 2006 öppnade NetOnNet sin norska hemsida som varit en stor framgång. Den 10 november 2016 fick Norge sin allra första NetOnNet Lagershop, belägen i Sandnes. 2017 kommer en introduktion och etablering av NetOnNet att ske i Danmark.

Idag är Netonnet Group en Nordens ledande hemelektronikföretag med en omsättning på över sex miljarder med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark.

– Vi har en mångårig bakgrund med över 65 års erfarenhet och kunnande som vi nu tar med oss när vi ställer om alla våra resurser, hela vårt fokus och all vår kraft bakom satsningen på ett varumärke, nämligen NetOnNet och dess spännande expansionsresa, säger Susanne Ehnbåge.

Etiketter: netonnet

Nyhetsarkiv