Visma Advantage tecknar storavtal med Elgiganten

Pressmeddelande från Elgiganten:
Visma Advantage har tecknat avtal med Elgiganten som innebär att Visma Advantage 15 000 medlemsföretag får tillgång till förhandlade priser från hela Elgigantens sortiment.

– Vi är naturligtvis väldigt stolta och glada över att Visma Advantage valde just oss som leverantör. Det här avtalet är en enorm möjlighet för oss att visa upp våra styrkor och fördelar som B2B-aktör för närmare 15 000 företagskunder över hela Sverige. Det är en uppgift som vi tänker förvalta väl, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten.

Flexibilitet och tillgänglighet är viktig för kunderna idag, något som Elgiganten valt att möta upp med sin flerkanalsstrategi samt en storsatsning på nya varuhus. Inom ett halvår kommer butiksnätet att uppgå till närmare 185 mindre butiker och stora varuhus i gallerior, citykärnor och handelsområden.

– Vår flerkanalsstrategi ger kunderna möjlighet att välja hur och när de vill handla och det är en absolut styrka i vårt kunderbjudande även mot företagen. Det visar inte minst avtalet med Visma som omfattar alla våra kanaler; från de mindre Elgiganten Phone House-butikerna, till de större Elgigantenvaruhusen, internetbutiken och vår kundtjänst, säger Niclas Eriksson.

– Sedan tidigare har vi haft ett framgångsrikt samarbete med Phone House. När de blev en del av Elgiganten såg vi stora möjligheter till ett samarbete med hela hemelektronikkedjan. Elgiganten har varit en eftertraktad leverantör bland våra kunder så det känns fantastiskt kul att avtalet är på plats, säger Daniel Saldenius, Leverantörsansvarig på Visma Advantage.

Ramavtalet sträcker sig över 2 år och omfattar hela Elgigantens sortiment.

Om Visma Advantage
Visma Advantage är en del av Visma-koncernen och samförhandlar inköpsavtal för cirka 15 000 företag. Den samlade köpkraften gör det möjligt att förhandla fram ett starkt erbjudande hos en stor mängd olika företag. De företag som är kunder hos Visma Advantage erbjuds inköpsavtal och rabatter inom ett 50-tal olika områden, som resor, hotell, kontorsmaterial och elektronik med mera.

Etiketter: elgiganten visma

Nyhetsarkiv