Mobilbrev – ny satsning från Mumien.se

Pressmeddelande från Mumien.se:
Nu storsatsar Mumien.se på sin nya produkt Mobilbrev. Man skippar hela orderprocessen på hemsidan och låter kunderna få hem ett Mobilbrev istället.

Fram tills nu har kunderna letat upp sin telefonmodell och beställt en reparation på företagets hemsida. Men nu hoppar man alltså över hela den processen och skickar istället hem en specialframtagen förpackning som är föradresserad och försedd med gratis frakt.

– Vi tror så mycket på produkten att vi till och med låtit varumärkessdkydda den, säger företagets VD Stefan Svensson.

Det var när det visade sig vara så framgångsrikt som man beslöt sig för att gå över helt till Mobilbrev som tjänst.

– Det är ju ingen hemlighet att vi tagit inspiration från Knivbrev och deras framgångsrecept. Vi har dock anpassat hela konceptet till mobilreparationer. Sedan starten i somras har vi fått in mer än dubbelt så mycket telefoner för reparation under en månad jämfört med innan, fortsätter Stefan Svensson.

När kunden behöver en reparation så finns det ett färdigt formulär att fylla i på hemsidan. Sen dimper Mobilbrevet ner dagen efter hos kunden. Kunden behöver sedan bara posta sin telefon för reparation.

Etiketter: mumien.se

Nyhetsarkiv