Adobe förvärvar TubeMogul

Pressmeddelande från Adobe:
Adobe meddelar att företaget kommer att förvärva TubeMogul, en ledande aktör inom videoannonsering, för cirka 4,9 miljarder SEK.

Adobe har kommit överens med TubeMogul om att förvärva videoannonseringsplattformen för cirka 4,9 miljarder SEK, i syfte att göra Adobe Marketing Cloud till den första oberoende end-to-end-lösningen för hantering av data och annonser i alla digitala format och för TV.

Konsumtionen av video online har på senare tid exploderat och videoannonsering är nu den snabbast växande annonseringskategorin. Med integrationen av TubeMogul i Adobe Marketing Cloud stärker Adobe sin expertis inom sök-, display- och sociala medier-annonsering i förhållande till planläggning, inköp och distribution via Adobe Media Optimizer (DSP) till videomarknaden, som enligt MagnaGlobal väntas växa med nästan 196 miljarder USD i år.

Etiketter: adobe tubemogul

Nyhetsarkiv