Strong Scandinavia utvidgar sin personalstyrka

Pressmeddelande från Strong:
Det är med stor glädje, vi kan meddela, att 1 november 2016 startade två nya medarbetare hos Strong Scandinavia.

Jens Hoff tillträder som Försäljningsdirektör för den nordiska marknaden med huvudansvar för retail. Jens har senast varit anställd som Senior Sales Manager i en liknande verksamhet och har samlat sett 25 års erfarenhet av försäljning av konsumentelektronik på den skandinaviska och europeiska marknaden. Denna erfarenhet kommer att tillföra en styrka till vår nuvarande säljorganisation.

Tom Nielsen tillträder som Produktspecialist / Business Unit Manager för Strong Wi-Fi och nätverksprodukter. Tom har över 20 års erfarenhet av sälj, varav sju år med Product Management i liknande verksamhet. Tom blir produktspecialist inom området och kommer bland annat fungera som sparringspartner för våra marknads och säljchefer.

Jens och Tom blir en del av verksamheten i en drivande positiv utveckling; även inkluderat stora produkttillägg inom Strong Hemelektronik samt utvidgning av säljområdet.

– Vi ser fram mot att bli en ännu starkare partner och hälsar Jens och Tom hjärtligt välkomna till Strong Teamet.

Strong Scandinavia A/S marknadsför och distribuerar varumärkena Strong, Skyworth, Thomson, TCL, Barkan Mounting Systems och BigBen i Norden med fokus på Set-Top-Boxar, TV, CAM, Wi-Fi Streaming, Audio, SDA etcetera.

Strong Scandinavia ligger i Danmark och har full setup inom försäljning, distribution, marknadsföring och service för de nordiska länderna.

Strong Scandinavia är en del av Strong Group. Strong, etablerat i Europa år 1989, är en global leverantör av konsumentelektronik och har nio fullt operationella dottersällskap och sex regionala försäljningskontor, som täcker 55 länder.
 
I slutet av 2015 blev Strong en del av Skyworth-koncernen, då Skyworth köpte aktiemajoriteten i Strong International.

Skyworth etablerades 1988, med huvudkontor placerat i Shenzhen High Tech Industrial Park, känt som "Kinas Silicon Valley", och har fler än 38000 anställda.

Skyworth äger fem produktionsfaciliteter och är i dag en av världens största set-top-box producenter samt bland världens sex största TV-producenter.

Etiketter: strong skyworth

Nyhetsarkiv