Trend Micro lanserar XGen Endpoint Security

Pressmeddelande från Trend Micro:
Trend Micro Incorporated lanserar nu Xgen Endpoint Security, en ny generation klientskydd. Den nya säkerhetslösningen drivs av XGens blandning av generationsöverskridande teknik för säkerhet och skydd, som applicerar rätt teknik vid rätt tillfälle. Det innebär ett mer effektivt skydd mot fler olika typer av hot.

Trend Micro blir det första etablerade säkerhetsleverantören som integrerar sofistikerad maskininlärning med flera lager av säkerhet. Genom att låta brusreducerande funktioner identifiera icke skadlig kod och kända hot, låter man teknik som application control, exploit prevention, beteendeanalys och maskininlärning mer precist identifiera okända hot utan att mängden falska träffar ökar. Den unika tillämpningen i Trend Micros maskininlärning tillåter analys av filer både innan och under tiden de körs.

– Namnet XGen valdes med omsorg för att visa på den generationsöverskridande teknik som används. Vi har använt maskininlärning i flera år men i takt med att hoten, som bland annat ransomware, blir allt mer avancerade så höjer vi nu ribban ytterligare och gör vår maskininlärning ännu mer sofistikerad till vårt utbud av säkerhetslösningar, säger Eva Chen, CEO på Trend Micro.

XGen Endpoint Security finns nu tillgänglig på marknaden som en del av Trend Micro Smart Protection Suites. Den inkluderar en rad olika klient-, mail- och web gateway-säkerhetsfunktioner designade för att skydda användaren.

Etiketter: trend micro

Nyhetsarkiv