Laserprojektorer på roadshow

Pressmeddelande från Special-Elektronik:
I november åker Special-Elektronik tillsammans med Panasonic ut på en roadshow där marknadens bästa laserprojektorer kommer att visas upp. På schemat står allt ifrån små diskreta signagelösningar till produkter för den riktigt stora arenan.

Special-Elektronik – Panasonic roadshow stannar till på fem orter, från Umeå i norr, till Malmö i söder. Roadshowen riktar sig till återförsäljare, konsulter och installatörer som arbetar med AV-teknik och fastighetsautomation.

Med på roadshowen är Felix Kleisen från Panasonic som bland annat kommer att tala om laserteknik, viktiga skillnader mot traditionella projektorer och lite om framtidens teknik. Laserteknik är en ny teknik som Panasonic är världsledande inom och som ger en underhållsfri lösning, samt en mycket bra upplevelse för publiken. Special-Elektronik kommer att hålla en teknisk presentation om stora rental projektorer. På varje ort avslutas eventet med en shoot out mellan laser DLP och konventionell lamp DLP.

Att fokus för roadshowen i år föll på Panasonic och laserprojektorer var enkelt då de har marknadens bästa laserprojektorer, allt från diskreta signagelösningar, till projektorer för den riktigt stora arenan. Under roadshowen kommer bland annat dessa projektorer att visas upp: PT-JW130, PT-RZ570W, PT-RQ13, PT-DZ21, samt PT-DZ780 vs. PT-RZ970.

– Teknikutvecklingen för projektorer går fort och just nu är vi inne i ett större teknikskifte. Därför känns det väldigt aktuellt att åka ut på roadshow med lite mer fokus på själva tekniken, säger Åke Larsson, VD på Special-Elektronik.

– Dessutom är det jättekul att få träffa våra kunder ute på roadshow med marknadens vassaste sortiment av laserprojektorer, fortsätter Christoffer Fagerström, produktansvarig för projektorer hos Special-Elektronik.

Träffa oss i:
Göteborg – 15 november (Göteborg City Konferens)
Jönköping – 16 november (Best Western Plus John Bauer)
Malmö – 17 november (Malmö Arena Hotell)
Umeå – 22 november (Scandic Plaza Umeå)
Stockholm – 24 november (Scandic Malmen)

Eventet är kostnadsfritt och anmälan kan göras här: www.specialelektronik.se/roadshow2016

Nyhetsarkiv