Kent & Tre

Pressmeddelande från Tre:
Kent är just nu ute på sin avskedsturné. Inför de sista spelningarna går bandet in i ett unikt samarbete och släpper en turnéapp tillsammans med operatören Tre. Appen gör publiken till en del av det visuella uttrycket i arenan, och har även en funktion där folk genom att ladda upp egna foton tillsammans avtäcker en av de sista bilderna på bandet.

Appen Den sista sången kommer att finnas tillgänglig för gratis nedladdning från idag. Alla som har biljetter till någon av spelningarna i Malmö, Örebro, Gävle, Karlstad, Växjö och Stockholm uppmuntras att ladda ner appen och att använda den under konserten; under utvalda låtar kommer de mobiltelefoner som har appen öppen att visa grafik som tillsammans blir en del av scenshowens helhet.
Grafiken kommer att synas i alla mobiler som har appen igång, oavsett var de befinner sig när konserten pågår.

– Kent ville engagera alla sina fans och förhöja upplevelsen under de sista konserterna. Det känns fantastiskt att vi kan bidra till att både stärka den visuella live-upplevelsen under konserterna och samtidigt bidra till ett fint avsked för alla Kent-fans. De är ett ikoniskt band som vanligtvis inte gör kommersiella samarbeten och att Tre blir en del i Kents episka avsked känns stort, säger Kalle Eliason, marknadsdirektör på Tre.

Förutom live-funktionen kan alla som har appen ta egna bilder och lägga på ett eget filter med utvalda textrader från Kents samlade verk. Bilderna kan delas vidare och laddas upp för att avtäcka innehållet i en stor bildmosaik.
När turnén är avslutad kommer ett hittills opublicerat material att släppas via appen.

Etiketter: tre kent

Nyhetsarkiv