Elgiganten öppnar i Mall of Scandinavia

Pressmeddelande från Elgiganten:
Idag, torsdag den 3 november, inviger Elgiganten sin nya butik i Mall of Scandinavia, Solna.

– Vi fortsätter vår satsning på fler butiker i shoppingcenter och gallerior för att komma närmare kunderna och det känns väldigt bra att vi nu finns etablerade i Stockholmarnas favoritcentrum, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten.

Mall of Scandinavia öppnade i november 2015 och utsågs redan i januari till ”Stockholmarnas favoritcentrum 2015”. Centrumet har på mycket kort tid etablerat sig som en självklar destination i Stockholmsregionen. Lagom till ett-årsfirandet invigs nu den nya Elgiganten Phone House-butiken i samma centrum.

– Tillgänglighet och flexibiltet är viktigt för kunderna och vi utvärderar ständigt nya lägen för butiker i shoppingcenter, gallerior och stadskärnor. På så sätt kommer vi närmare fler kunder, det blir enklare att besöka oss och vi kan öka servicegraden ytterligare, säger Niclas Eriksson.

Elgiganten Phone House-butiken är 50 kvadratmeter stor och erbjuder ett produktutbud som fokuserar på den mobila livsstilen med smarttelefoner, hörlurar, trådlösa högtalare, wearables, surfplattor och mobiltillbehör.

– Det smarta hemmet är under ständigt utveckling och efterfrågan visar tydligt hur vi sakta men säkert bygger upp ett digitalt liv med telefonen som ständig följeslagare och nav. En ständigt uppdaterad och fungerande mobiltelefon är oerhört viktigt idag. I takt med att vi konsumerar allt mer mobildata blir det också allt viktigare att kontinuerligt se över sitt abonnemang. Vi samarbetar med alla stora operatörer och kan på så sätt ge oberoende specialistråd och guida kunden till rätt abonnemang – oavsett vilken operatör kunden har idag, säger Niclas Eriksson.

Med dagens invigning av Elgiganten Phone House i Mall of Scandinavia har Elgiganten 161 butiker och varuhus i Sverige.

Satsningen på nya varuhus kommer att fortsätta och Elgiganten beräknar att ha närmare 185 mindre butiker och stora varuhus i gallerior, citykärnor och handelsområden inom ett år.

Etiketter: elgiganten

Nyhetsarkiv