Elgiganten stärker närvaron i Malmö

Pressmeddelande från Elgiganten:
25 oktober nyinvigde Elgiganten sitt varuhus i Mobilia, Malmö.

– Vi har en positiv utveckling i Malmöregionen och Mobilia är ett handelsområde med starka framtidsutsikter, så det känns väldigt relevant att investera i ett uppgraderat och modernt varuhus just här, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten.

Varuhuset i Mobilia finns kvar på samma adress som tidigare, men interiört ser det väldigt annorlunda ut. Stora öppna ytor ska göra det lättare för kunderna att få en snabb överblick och enkelt hitta de produkter de söker.

– Moderniseringen av våra varuhus hänger tätt ihop med vår kundfokus. Genom att investera i ett modernt varuhus vill vi förhöja upplevelsen samtidigt som vi vill göra det enklare för kunderna att handla, säger Niclas Eriksson.

Ombyggnationen att gjort att butiksytan nu utnyttjas maximalt till fördel för ett breddat sortiment. Ett utökat utbud av vitvaror i kombination med utställningen av Epoq kök ska hjälpa Malmöborna till drömköket. Ett annat exempel är utställningen med mobiltelefoner och wearables som blivit dubbelt så stor.

– Mobiltelefonen fyller en väldigt viktig roll i våra liv redan idag och den kommer att utgöra navet i framtidens digitala vardag. Med vårt breda utbud, vår specialistkompetens och det faktum att vi samarbetar med alla stora operatörer kan vi agera oberoende rådgivare till våra kunder i dom här frågorna, vilket känns otroligt bra, säger Niclas Eriksson.

Elgiganten har en tillväxt i samtliga försäljningskanaler och kan konstatera att de fysiska butikerna, trots en stark digital trend, fyller en väldigt viktig roll för kunderna.

– Vi erbjuder produkter som blir allt mer komplexa och som dessutom ska kopplas samman med flera andra produkter i utvecklingen mot det digitala hemmet. Här har vi en otroligt viktig roll att fylla då många kunder har ett behov av att rådgöra med en säljare inför köpet. Kunderna vill också klämma och känna på produkterna innan de handlar. Allt sammantaget så fyller de fysiska varuhusen med bra service och kompetent personal en väldigt viktig funktion i vår verksamhet, säger Niclas Eriksson.

Etiketter: elgiganten

Nyhetsarkiv