Anna Ström ny marknadschef för Microsoft

Pressmeddelande från Microsoft:
Anna Ström blir ny marknadschef för Microsoft Sverige och efterträder Karin Zingmark. Anna kommer senast från en roll som Chef för kund-och partnerupplevelser och har jobbat åtta år på Microsoft. Hon tillträder sin nya roll den 1 november 2016.

Anna började på Microsoft 2009 och har haft olika chefspositioner för bland annat affärsutveckling konsument, Windows och Windows Phone. Hon har en lång bakgrund inom telekombranschen där hon haft ledande roller inom marknad-, sälj- och produktledning. Senast kommer hon från en roll som chef för kund-och partnerupplevelser för Microsoft Sverige.

– Jag är väldigt glad över möjligheten att få ta nästa steg inom ett så spännande företag som Microsoft. Det ska bli roligt att få fortsätta stärka vårt erbjudande, digitalisera vår marknadsföring och utveckla närvaron på den svenska marknaden tillsammans med mitt team, säger Anna Ström, nybliven marknadschef, på Microsoft Sverige.

Anna efterträder Karin Zingmark som tidigare aviserat att hon ska bli fristående konsult efter tre år på Microsoft.

– Vi genomgår en spännande förändringsresa på Microsoft som jag vill fortsätta vara en del av. Att visa på nyttan av de nya möjligheterna som modern teknik ger i människors vardag, både hemma och på jobbet. Därför tvekade jag aldrig när den här möjligheten dök upp, avslutar Anna Ström.

Etiketter: microsoft

Nyhetsarkiv