Promax mätinstrument på roadshow

Pressmeddelande från Special-Elektronik:
Under tre dagar i november åker Special-Elektronik ut på roadshow tillsammans med Promax. Promax är sedan 50 år den ledande tillverkaren av instrument och testutrustning inom kabel-TV och fiberoptik.

Under roadshowen får du möjlighet att fördjupa dig i Promax breda utbud av professionella produkter. Promax roadshow stannar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Roadshowen riktar sig till återförsäljare, konsulter och installatörer som arbetar med kabel-TV och fiberoptik.

På varje ort kommer det blandas teori med möjlighet att utföra praktiska mätningar med några av marknadens mest populära produkter. Vi kommer att visa hur LTE, Rakel och Net1 signaler ser ut på en spektrumbild, samt att informera om varför det är så viktigt med kalibrering och när det bör utföras.

– Promax har marknadens bredaste sortiment av användarvänliga produkter och vi tycker att det är viktigt att åka runt i landet och visa upp det. Vi ger kunderna möjlighet att klämma och känna på de hetaste produkterna på plats och diskutera sina nuvarande och framtida projekt med oss. Dessutom är det jätteroligt att åka ut på mässor och roadshows för att träffa våra kunder, säger Ola Petersson, produktansvarig för Kabel-TV och Fiberoptik på Special-Elektronik.

Träffa oss i:
Stockholm – 8 november (Special-Elektroniks säljkontor)
Göteborg – 9 november (Special-Elektroniks säljkontor)
Malmö – 10 november (Malmö Arena Hotell)

Eventet är kostnadsfritt och anmälan kan göras här: www.specialelektronik.se/promaxroadshow

Nyhetsarkiv