Nya medarbetare hos Tura Scandinavia AB

Pressmeddelande från Tura Scandinavia:
Tura Scandinavia AB kompletterar sin svenska organisation med Frida Hagelin som Marknadsassistent. Frida började sin anställning 3 oktober. Frida kommer närmast från en tjänst på Skarp Agent som produktions- och kontorsassistent. Med en kandidatexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning medieproduktion kommer Frida att stärka upp på marknadsavdelningen med produktfotografering samt filmproduktion.

Tura Scandinavia AB kompletterar också sin svenska organisation med Behzad Rahimi som Key Account Manager SDA. Behzad började sin anställning 3 oktober. Behzad kommer närmast från en tjänst på Empire Sweden AB där han haft rollen som Key Account Manager och hade hand om de största centrala kunderna. Innan dess har Behzad har arbetat inom hemelektronik och retail under 10 år och har stor erfarenhet av branschen.

Etiketter: tura scandinavia

Nyhetsarkiv