Parkera det i köket

Gorenje har spännande nyheter för alla som gillar retro och Volkswagens legendariska klassiker, ”Folkabussen”. Gorenje har i ett samarbete med den tyska biltillverkaren Volkswagen tagit fram en särskild serie kylskåp i den berömda retro-modellen. Kylskåpen kommer med all säkerhet att väcka beundran och ett stråk av nostalgi samtidigt som det håller din mat färsk och näringsrik under längre tid, tack vare den toppmoderna IonGeneration-tekniken, anger företaget. Nu kan du parkera vintage-klassikern inne i ditt eget kök.

Volkswagen ”Bulli”, som den kallas på tyska, är över hela världen en symbol för flower power-kulturen och idag ett samlarföremål med högt värde som symboliserar den spontanitet och frihet som är så typisk för 1950- och 1960-talet, då ”Folkabussen” föddes, berättar Gorenje.

Gorenjes Retro-kylskåp under Volkswagen-licens, med dess typiska tvåfärgade front och en stor VW-logotyp, ser nästan exakt ut som den berömda bussen. Denna specialutgåva av Gorenje Retro finns i vintage babyblå eller bordeaux, i kombination med champagnefärg, med en VW-logotyp och kromfärgade dekorationer.

Etiketter: gorenje vw

Nyhetsarkiv