Headset för spelare

SteelSeries har presenterat Arctis, som en ny produktserie med tre headset som krossar alla förutfattade meningar om vad ett headset ska vara.

– Arctis är inte ett spelheadset – det är en serie av headset för spelare. En serie som sätter våra användare och deras behov i centrum. Serien bryter samtidigt med en tråkig tendens att bra ljud försvinner bort bland en massa funktioner som tvingar användare att spendera mer pengar för att uppnå den ljudkvalitet de vill ha. Ett SteelSeries Arctis-headset ger dig alltid enastående ljudkvalitet – vilka funktioner du vill betala extra för är helt upp till dig, säger Ehtisham Rabbani, SteelSeries verkställande direktör.

Varje headset i Arctis-serien är byggt med SteelSeries bästa högtalarelement och SteelSeries ClearCast, en ny brusreducerande tvåvägsmikrofon som kan döljas i headsetet, och som framförallt levererar banbrytande ljudkvalitet, anger företaget.

Den nya serien består vid lanseringen av tre headset: Arctis 3, Arctis 5 och det trådlösa Arctis 7 (som kommer i början av 2017).

Etiketter: steelseries

Produktnyhetsarkiv