Sonos shop in shop

Pressmeddelande från Sonos:
Nu slår Sonos upp portarna upp för sin första shop in shop i Norden. Tillsammans med det danska möbelvarumärket Hay har Sonos byggt upp ett rum designat för att låta besökarna lyssna på musik precis som hemma. Ljudet av musik är för många lika viktigt som rätt belysning eller möbler i hemmet, så med inspiration från Sonos flagship store 101 G i New York skapas nu en plats där besökarna kan uppleva hemmaljudet i Elgigantens butik.

– Sonos är det populäraste trådlösa systemet i Norden och vår tro är, att bättre ljud gör ett bättre hem. När vi slår upp portarna till vår första shop in shop i Stockholm så kommer vi tillsammans skapa en yta där man kan känna sig som hemma, trots att vi befinner oss mitt i stan, säger Ulrik Hvid, Country Director Nordics på Sonos.

Sonos shop in shop har nu öppnat på Elgiganten Kungsgatan 12-14 i Stockholm. I samband med öppningen lanseras även Sonos Sub i vitt som går att köpa i svenska butiker och online från och med 25 oktober.

– Sonos produkter är kända för sitt fantastiska ljud, sin snygga design och användarvänlighet och betraktas av många som referensen för ett bra ljudsystem. Just nu ser vi en kraftigt ökad efterfrågan på trådlösa multirumlösningar i allmänhet och på Sonos produkter i synnerhet. Därför känns det extra bra att kunna erbjuda våra kunder den här unika möjligheten att testa och uppleva Sonos produkter, säger Hans Högman, Försäljningschef för Ljud och Bild på Elgiganten.

Elgigantenvaruhuset på Kungsgatan har över en miljon besökare per år och befinner sig på många sätt i händelsernas centrum. 25 kvadratmeter har inretts för att erbjuda kunderna en ljudupplevelse i inspirerande hemmamiljö, i Sonos shop in shop.

– Vår önskan är att så många som möjligt ska ha möjlighet att fylla sina hem med fantastiskt ljud och en värld full av musik. Därför känns det ganska självklart att vi också öppnar vår första shop in shop i ett av Sveriges mest välbesökta elektronikvaruhus, säger Ulrik Hvid.

Etiketter: elgiganten sonos hay

Nyhetsarkiv