Nydesignad hetvattenkran

InSinkErator meddelar att hetvattenkranen 3N1, som lanserades i fjol, har blivit så pass populär att det nu lanseras en ny formgivning för att passa ännu fler hushåll. Nu lanseras 3N1 J shape på den svenska marknaden. Den italienskt designade hetvattenkranen finns i färgerna krom och borstat stål.

InSinkErator 3N1 J shape skapar mer arbetsyta i köket genom att ersätta vattenkokaren och erbjuder vatten i alla temperaturer, från isande kallt upp till 98 grader hett och ångande vatten. 3N1 J shape har en böjd design och är tillverkad av mässing med låg blyhalt. Då man köper hetvattenkranen ingår en femårsgaranti på kranen och två års full garanti på tanken.

– Utbyggnaden av vår produktportfölj av hetvattenkranar speglar de trender som vi idag ser i köksbranschen, samt bland konsumenter. Vi strävar efter att utveckla praktiska och samtidigt stilfulla lösningar som kan göra stor skillnad för alla kök, både vad gäller estetik och bekvämlighet, och vi tror starkt på att skapa produkter som främjar bekvämlighet samt miljöbesparing, säger Wilco Teunissen, affärsutvecklingschef på InSinkErator.

Hetvattenkranen levereras med en kompakt 2,5 literstank och anges vara enkel att eftermontera.

Etiketter: insinkerator

Nyhetsarkiv