Fysiska reglage för dator

Network Innovations avdelning NI Premium Brands lanserar nu Palettes produkter i Norden. Palette erbjuder intuitiva, snabba och exakta redigeringsmöjligheter för fotografer, videoredigerare, musiker och spelentusiaster. Palette består av skjutreglage, rattar och knappar som magnetiskt kopplas samman med varandra.
Till skillnad från att arbeta med ett vanligt tangentbord och mus, kan användare av Palette helt anpassa layouten och funktionen på varje styrmodul för att passa favoritprogramvaran samt optimera arbetsflödet. Den valda layouten speglas i realtid i den medföljande programvaran, där användaren enkelt kan anpassa kontrollerna för olika arbetsflöden.

– Palettes ambition är att skapa en ny kategori hård- och mjukvara, som minskar gapet mellan det fysiska och digitala på ett sätt som tar hänsyn till att vi alla arbetar på olika sätt. Vi är mycket glada över att se hur människor använder Palettes kontroller för att göra interaktionen mer naturlig och rolig, säger Calvin Chu, grundare och VD.

På mjukvarusidan samarbetar Palette med stora programvarupartners, till exempel Adobe, för att bygga djupa integrationer. På Palettes hemsida finns även en community, där användare kan dela Palette-layouter och tips med varandra.
Palette finns till försäljning och säljs i kit med 5, 8 alternativt 15 moduler.

Produktnyhetsarkiv