Terrängnavigatorn är tillbaka

Garmin presenterar nu GPSMAP 276Cx – en uppgradering av företagets klassiska 276C som lanserades 2004 och som sedan dess har visat otaliga människor över hela världen sin mångsidighet på både land och vatten. 276Cx har mängder med välbeprövade klassiska funktioner, men den senaste tekniken som har utvecklats under det senaste decenniet.

GPSMAP 276Cx har både GPS och GLONASS-mottagare med HotFix för snabbare mottagning och bättre prestanda i tät skog plus att en extern antenn kan anslutas. Den har en 5-tumsdisplay som anges synas tydligt i solljus, trådlös kommunikation och både barometrisk höjdmätare och 3-axlad kompass. Med en mängd robusta monteringsalternativ samt stöd för både Li-Ion och AA-batterier är GPSMAP 276Cx redo att hjälpa användaren att navigera i de mest krävande miljöer.

– Vi är glada över att kunna presentera en uppdaterad version av vår klassiska navigator. Det är många som har efterfrågat GPSMAP 276Cx eftersom den passar lika bra på land som vatten, säger Martin Resch, produktchef för Garmin Outdoor.

Med IPX722 vattenskydd är den redo för både väder och vind, och den har upp till 16 timmars batteritid med det uppladdningsbara batteriet och upp till 8 timmar med AA-batterier.

GPSMAP 276Cx levereras med en förinstallerad topografisk karta över Europa, en grundkarta över hela världen och ett års kostnadsfri prenumeration på BirdsEye satellitbilder. Dessutom är GPSMAP 276Cx kompatibel med en mängd andra kartor som Garmin TOPO, BlueChart g2-sjökort, CityNavigator, Custom Maps och rasterkartor.
Etiketter: garmin

Produktnyhetsarkiv