Närmare rakning med kol

Remingtons ansiktsborste Recharge lanserades hösten 2015, och nu har experterna på Remington med hjälp av kol gjort borsten ännu bättre, anger företaget.

Kol är känt för att effektivt avlägsna orenheter från huden och syns allt oftare i olika skönhetsprodukter. Remingtons nya ansiktsborste Recharge FC2000 har ett rengöringshuvud med tillsatt kol för att lättare få bort fett och smuts från huden, och dess djuprengörande verkan skall avlägsna orenheter djupt nere i porerna och ge synbart resultat efter endast 60 sekunder.

Recharge ansiktsborste rengör inte bara huden, tack vare Dual Action-teknologi hjälper den till att lyfta och mjuka upp skäggstråna vilket förbereder huden för en bekväm rakning med mindre irritation, anger företaget.

De tre medföljande huvudena har olika funktioner, som Remington beskriver:
* Huvudet med tillsatt kol rengör effektivt huden och avlägsnar fett och orenheter.
* Huvudet för hy och skäggstubb mjukar upp ansiktshåret och reser liggande hårstrån så att du får en närmare rakning med mindre irritation.
* Huvudet Pre-shave används innan rakning för en uppfriskande massage. Pre-shave huvudet exfolierar huden för att motverka inåtväxande hårstrån för en bekväm rakning.

Recharge är vattentät vilket gör att man kan använda den både i och utanför duschen. Litiumbatteriet anges räcka upp till 30 användningar/laddning.
Etiketter: remington

Nyhetsarkiv