HP lanserar & förvärvar

Pressmeddelande från HP:
HP Inc. lanserar en omfattande serie A3-multifunktionsskrivare (MFP) med sikte på att omdefiniera A3-kopieringsmarknaden. I tillägg sjösätts Managed Print Services, ett innovativt serviceprogram för återförsäljare.

HP har dessutom slutit en definitiv överenskommelse om att förvärva Samsung Electronics Co , Ltd:s skrivarverksamhet i en affär som värderas till 1,05 miljarder USD vilket är det största förvärvet inom skrivarområdet i HPs historia.

Höjdpunkter i den nya lanseringen är:
* 16 nya och innovativa HP PageWide och LaserJet-plattformar
* Förstklassig skrivarsäkerhet
* Avancerade övervakningssystem baserade på moln- och big dataanalyser för att i god tid upptäcka och förutsäga service- och underhållsbehov
* Prisvärd färg med HP PageWide-teknik

Effektiv servicehantering, prisvärd färg och skydd mot säkerhetsintrång är något som länge saknats på kopieringsmarknaden. Den nya serien A3 MFP-skrivare står för enkelhet, trygghet och säkerhet men också för förbättrad servicehantering. Därmed har HP radikalt utvecklat marknaden för kontorsutskrifter.

Med de nya produkterna och det nya programmet för återförsäljare, Managed Print reseller Program, erbjuds marknadens mest avancerade A3 MFP och A4-laserutskrifter för kontoret vilket ligger i linje med branschens ökade fokus på service och tjänster.

– Reparation och underhåll av traditionella och komplexa kopieringsmaskiner är i dagsläget för ineffektivt för våra partners och kunder. Med vår ledande skrivarteknik och nya generation av A3 MFP-skrivare kan vi verkligen åstadkomma mervärde för våra kunder och partners. Förutom att skapa tillväxt inom området kontorsutskrifter är detta vad vi menar med att återuppfinna affärsskrivandet, säger Stefan Berglund, affärsområdeschef för skrivare på HP i Sverige.
Etiketter: hp

Nyhetsarkiv