Robust & trådlös

Philips nya Bluetooth-högtalare ShoqBox SB300 ska klara de värsta av förhållanden. Den är robust, stöttålig och vattentät och erbjuder inte bara ett imponerande ljud, utan även ljuseffekter i varierande färg som pulserar i takt med musiken, meddelar Philips, och berättar att det tunga basljudet från denna kompakta enhet får igång vilken fest som helst, även om du är på språng.

Högtalaren är konstruerad efter IPX7-normer, och klarar en meters djup under ytan i 30 minuter. Och även om man tappar högtalaren från en meters höjd två gånger i veckan de kommande fem åren ska den fortfarande vara hel och fungerade.

Det framåtriktade 1,5-tumselementet i kombination med de dubbla baselementen på sidorna anges leverera en oväntat kraftfull bas och en imponerande precision i ljudet trots högtalarens kompakta yttre. Ett knapptryck är allt som krävs för ett handsfree-samtal i och med den inbyggda mikrofonen.

– Denna högtalare är praktiskt taget okrossbar. Du kanske inte förväntar dig att en sådan här liten och behändig högtalare kan blåsa liv i festen, men det gör den – i kombination med en ljusshow! SB300 är verkligt robust och kan tas med överallt utan att du behöver oroa dig för att den ska komma till skada, säger Daniel Lindén, marknadschef på Gibson Innovations.

Batteritiden anges vara upp till åtta timmar.

Produktnyhetsarkiv