Fettfri fritös

Champion Aero Fryer kan fritera, steka och grilla alla typer av råvaror utan att tillsätta fett. Med sin korg på 2,5 liter och smidiga reglage är det lätt att få ett fantastiskt krispigt resultat, anger Order, som distribuerar Champion.

Till skillnad från vanliga fritöser behöver man alltså inte använda någon extra olja vid tillagningen. Utöver att matlagningen blir mer hälsosam avger den även mindre rök/stekos vid tillagningen när inget extra fett tillsätts. Man behöver inte heller ta till vara på någon olja efter man friterat klart, som man annars behöver med en klassisk fritös.

Aero Fryer har en timer med klarsignal och automatisk avstängning, skydd mot överhettning och höghastighets varmluftsfläkt med cirkulationsteknologi. Värmen kan regleras mellan 80-200ºC.
Etiketter: champion order

Nyhetsarkiv