Bilheadset

Order Nordic AB har lanserat Champion CHCH110 som den optimala följeslagaren i bilen. Det är en kombinerad USB-laddare som kan ladda en smartphone samtidigt som den har ett trådlöst headset som laddas när det placeras i enheten. Med headsetet kan man svara/lägga på samtal samt starta/pausa musik utan att använda telefonen.

Genom att headsetet laddas när det placeras i laddaren behöver man aldrig bekymra sig för att batteriet ska vara slut när man behöver det. Att det dessutom är utrustat med HD ljudkvalitet och CVC brusreduserande chip gör inte saken sämre, berättar Order. Headsetet är tillverkat med ett yttre i rostfritt aluminium som sandblästrats för att ge det en vacker finish och skön känsla.

Headsetet stödjer dessutom sammankoppling till två separata telefoner samtidigt, vilket gör att både föraren och passageraren kan använda headsetet. När man kör och behöver ta ett samtal lyfter man bara på headsetet och samtalet kopplas automatiskt över, vilket minskar risk för olyckor i trafiken. Laddaren har en svag magnet inbyggd vilket ska säkerställa att headsetet alltid laddas på ett korrekt sätt.
USB-laddaren har inbyggt överspänningsskydd och ett smart system som anges säkerställa att laddningen anpassas efter enheten. USB-utgången är på 1A och kan ladda smartphone, navigator eller liknande enhet.

Laddningstiden anges till 1,5h, standby-tiden 48h och samtalstiden 1,5h.
Etiketter: order champion

Produktnyhetsarkiv