Kenwood & Dessertmästarna

Programmet Dessertmästarna i Kanal 5 har fått en självklart plats i svenskarnas hjärtan och är nu tillbaka i rutan med en fjärde säsong, berättar Kenwood. De sju deltagarna som tävlar om titeln årets Dessertmästare utvärderas varje vecka i sina konditorkonster av namnkunniga juryn Roy Fares, Sebastien Boudet och Magnus Johansson.

Till sin hjälp har deltagarna en Kenwood Chef Sense och Kenwood kMix stavmixer för att skapa bakverken som tar någon av dem segrande ur finalen.

– Kenwood finns alltid med där kreativiteten till mat och bakverk flödar, därför är vi extra stolta att sponsra Dessertmästarna. Här bevisas att användarvänliga produkter av hög kvalitet är självklara hjälpredor för människor med passion för sötsaker. Vi vill uppmana alla att våga mer i köket, säger Ulrika Ekelund, marknadschef på Kenwood.

Nyhetsarkiv