Fjärde POS-förvärvet

Pressmeddelande från EET Europarts:
Fyra förvärv av POS-distributörer under de senaste 11 månaderna, understryker EET Europarts strategiska fokus på att förstärka affärsområdet POS & Auto ID.

The PoS Company BV har en mycket stark marknadsposition inom POS-lösningar, och servar Benelux-området med high-end-produkter från bland annat Zebra, Star Micronics, EBN System, Datalogic, Honeywell och många fler.

– Förvärv är en viktig del av vår övergripande tillväxtstrategi och en bidragande faktor till vår framgångsrika tillväxt inom affärsområdet POS & Auto ID under de senaste åren. Vår ambition är att bli en av de ledande POS & Auto ID-distributörerna på den europeiska marknaden före 2020, och förvärvet är definitivt ett viktigt steg i den riktningen. Med förvärvet av The PoS Company lägger vi ny kompetens och välkända varumärken till vår POS & Auto ID-portfölj, och på samma gång får vi ännu fler högutbildade medarbetare i vår Benelux-organisation, säger Stefan Nilsson, Managing Director hos EET Europarts AB.

Som en del av förvärvet kommer EET Europarts att överta ett dedikerat team av erfarna och kompetenta medarbetare från The PoS Company.

Managing director hos The PoS Company, Bob Debie, är mycket nöjd med förvärvet. "EET Europarts har utökat sitt POS & Auto ID affärsområde starkt och mycket effektivt under de senaste åren, och jag ser fram emot att bli en del av ett så framgångsrikt företag. Dessutom tror jag starkt på effekterna av EET Europarts unika och effektiva distributionsmodell, i kombination med de produkter, know-how och kompetens som vi från PoS Company bidrar med, kommer hjälpa till att utöka POS & Auto ID-verksamheten ytterligare."

Nyhetsarkiv