Från Moon till Teleparts

Jörgen Hjort meddelar att han successivt avslutar sitt uppdrag hos Moon Radio AB, där han kommer vara kvar längst till och med sista december, för att övergå till tjänsten som Sales Manager på Teleparts.

Jörgen berättar att Teleparts är en av branschens ledade aktörer när det gäller reservdelar och service till mobiltelefoner/surfplattor med mera, och förutom import och försäljning av reservdelar/displayer etcetera har företaget en egen serviceverkstad som reparerar produkter samma dag.

Teleparts utbildar även tekniker i skärmbyte och liknande, så man kan göra det själv i sin butik, och tack vare eget inköpskontor i Kina erbjuder man de bästa delarna till de bästa priserna, anger Jörgen Hjort.

– Jag kommer vara kvar på Moon ett tag till och ansvara främst för kunder som har haft mig som kontaktperson. Hur länge jag kör ”dubbelt” är ännu ej bestämt. Det viktiga är att säkerställa den fantastiska start Moon har fått på Sharp försäljningen och att Moon även i framtiden ska vara en TV leverantör att lita på, säger Jörgen Hjort.
Etiketter: moon teleparts

Nyhetsarkiv