Comply Foam för in-ear

Om du upplever att det kommer in störande ljud från omgivningen när du lyssnar på dina hörlurar eller ännu värre, att lurarna ramlar ur öronen gång på gång, så finns det nu ett botemedel, meddelar Isolda, som är exklusiv distributör av Comply Foam i Norden. Comply Foam tillverkar proppar - som passar i princip alla in ear-hörlurar - i ett patenterat skummaterial som effektivt ska isolera bort störande ljud och få ett bra fäste i öronen.

Complys proppar finns i tre modeller; Sport, Isolation och Comfort.
* Sport har ett lite grövre skummaterial för extra bra fäste i öronen vid hög fysisk aktivitet.
* Isolation isolerar extra bra mot omgivningens ljud för att skapa en extra klar och störningsfri lyssningsupplevelse.
* Comfort har en rundad form som anges sitta skönare i örat framför allt för den som använder sina hörlurar mycket.

De tre olika modellerna går att få i Plus-version, vilket innebär att proppen är utrustad med SweatGuard (Sport) eller Waxguard (Isolation och Comfort) som skyddar hörlurarna från att svett, fukt och vax tränger in i dem.

Fördelarna med att använda Comply Foam anges vara flera – basen ska upplevas starkare och man kan spela på lägre volym. Materialet är flexibelt och följer hörselgångars form och rörelser, för oslagbar isolering samtidigt som propparna sitter kvar stabilt i öronen. Materialets mjukhet ska också ge mycket god komfort.

Comply Foam finns i storlekarna small, medium och large, och de finns också i fyra olika storlekar på den inre kärnan för att passa i princip alla hörlursmärken på marknaden. På företagets hemsida (www.complyfoam.com) finns en ”Fit Finder” där man kan leta upp exakt vilken produkt man ska välja till sina hörlurar.
Etiketter: isolda comply foam

Produktnyhetsarkiv