Bättre räckvidd & städning

Nu lanserar Electrolux MotionSense, som en robotdammsugare designad för att städa där ingen annan tidigare kommit åt.

Electrolux MotionSense skall enkelt nå in och städa effektivt i alla hörn tack vare sin unika Triangular Trinity Shape. Genom sin form och specialutvecklade Powerbrush städar MotionSense ytan ända till väggen och den kommer åt de svåraste hörnen, anger företaget. MotionSense Adaptive Technology gör det även möjligt för dammsugaren att navigera under, och runt, möbler.

En extra bred huvudborste städar en bredare yta för var gång den passerar, och den sitter närmare robotens kanter för en mer precis dammsugning. Den har även designade borststrån för parkett och gummilameller för noggrann städning av mattor.

ClimbForceDrive-teknologin gör det enkelt för robotdammsugaren att klättra över trösklar och Trappsensorn hindrar den från att ramla ner från trappor eller andra höjder, vilket skapar en helt autonom städning där användaren inte behöver hjälpa till, berättar Electrolux.

Ett Litium Turbopower-batteri skall ge lång användningstid (batteriet anges också hålla länge) och när MotionSense behöver återvänder den till sin dockningsstation och laddar upp sig. MotionSense har en stor dammbehållare som man tömmer när städningen är klar.

MotionSense anges vara enkel att styra och väljer man modellen Tungsten levereras den med en fjärrkontroll (den finns även som Ice White, utan fjärrkontroll). Man kan programmera robotdammsugaren för att städa på tider som passar, till exempel när man är på jobbet. Med tillbehöret Virtual Barrier (som finns att köpa till) kan man själv bestämma vilka områden eller rum man vill att MotionSense ska städa och vilka man vill att den ska undvika.

Man kan även köpa till ett underhållskit med tre Powerbrush-sidoborstar, en huvudborste och tre tvättbara XXL-filter, vilka också finns att köpa separat så att man kan försäkra sig om fortsatt optimalt städresultat.

Electrolux menar att MotionSense är det perfekta exemplet på företagets engagemang för att flytta fram gränserna vad gäller att göra städningen både effektiv och smidig för sina kunder.
Etiketter: electrolux

Nyhetsarkiv