AI och IT-säkerhet på IP EXPO Nordic

Fler än 3000 besökare kom till den första upplagan av IP EXPO Nordic på Waterfront Congress i Stockholm den 27-28 september för att diskutera framtidens artificiella intelligens, moln, IT-säkerhet och digitalisering. Efter succén planeras nu nästa års evenemang att arrangeras på Stockholmsmässan för att ta emot ännu fler besökare och utveckla evenemangsupplevelsen ytterligare, meddelar arrangörerna.

Fler än 70 talare, över 50 utställare och en rad intressanta workshops, paneldebatter och live-hacks inom framtidens moln, AI och digitalisering generellt attraherade fler än 3000 besökare till Waterfront Congress när IP EXPO-eventserien för första gången arrangerades i Norden.

– Det var fantastiskt att se att så många ville vara med och diskutera digitalisering och framtidens tekniska möjligheter och utmaningar med oss i Stockholm. Det breda utbudet av talare, utställare och debatter har varit väldigt uppskattat. Feedbacken från deltagarna har varit genomgående positiv och det känns väldigt viktigt för oss nu när vi blickar framåt, säger Bradley Maule-ffinch, strategiskt ansvarig för IP EXPO Event Series.

Den andra upplagan av eventet kommer att gå av stapeln på Stockholmsmässan i Älvsjö den 20-21 september 2017.

– Att växa evenemanget till Stockholmsmässan 2017 blir perfekt. Vi tar med oss alla erfarenheter från 2016 och ser till att skapa en ännu starkare upplevelse 2017. Digitaliseringen har bara startat och vi ska se till att täcka alla de hetaste och mest centrala ämnena under nästa års evenemang, säger Bradley Maule-ffinch.
Etiketter: ip expo

Nyhetsarkiv