Ny Business Account Manager på Epson

Pressmeddelande från Epson:
Epson har sedan 5 september förstärkt sitt B2B-team med Magnus Hultquist som ny Business Account Manager ansvarig för projektorer. Hans uppdrag är att driva försäljningen och bredda kanalen för hela sortimentet från hemmabio till installationsprojektorer.

Magnus har en bred erfarenhet inom projektorområdet och kommer närmast från BenQ där han var Nordisk Försäljningschef. Han har även en historik på LG, Ingram Micro och Sony vilket gett honom god inblick i återförsäljarnätet och kanalstrukturen.

– Vi är mycket glada över rekryteringen av Magnus som med sin bakgrund och erfarenhet kan stötta våra återförsäljare från dag 1. Vi är världens största projektormärke och har ett mycket brett produktsortiment vilket ger många tillväxtmöjligheter. En av Magnus största utmaningar blir att etablera Epson inom high lumens med hjälp av de nylanserade projektorerna med 3LCD laser-teknik, säger Maths Arvesjö, Business Sales Manager på Epson i Sverige.

– Jag ser fram emot att få representera Epson som är ett innovativt företag som hela tiden utvecklar nya koncept och driver tekniken framåt. Inom projektorer finns ett brett och mycket spännande sortiment och min ambition är att arbeta nära kanalen och på så sätt driva försäljningen tillsammans, säger Magnus Hultquist.
Etiketter: epson

Nyhetsarkiv