Välkommen till Radiogolfen torsdagen 25 augusti

OBS: 18 augusti beslutades att Radiogolfen 2016 ställs in pga för få anmälda.

I år spelar vi på Stockholms GK, Kevinge, med start redan från 07.30. För tillresta arrangeras en middag kvällen innan. För dem rekommenderas ett billigt boende på Mörby hotell som ligger alldeles bredvid banan.

Vi spelar 18 håls poängbogey i A och B-klass med gräns vid exakt hcp 18,5. Förra året vinnare Kenneth Lundqvist och Ola Larsson har tränat hårt för att behålla respektive buckla.

Vi kommer att spela samtidigt som LLB-golfen (Leverantörsföreningen för Ljud, Ljus och Bild) och Branschkansliets mästerskap.

Kevingebanan invigdes 1932 av Prins Bertil och dåvarande prinsen av Wales och har numera en tunnelbanestation under 5:e green. Banan premierar spelstrategi, teknisk skicklighet och bra puttning mer än långa slag.

Kostnad för deltagande är 695 kr som faktureras. Anmälan med namn, golf-ID och fakturaadress görs till aap@branschkansliet.se.

(På bilden syns fjolårets vinnare av Radiogolfens A-klass, Kenneth Lundqvist, flankerad av B-klassens vinnare Ola Larsson och Klas Elm, som slog längst...)

Seniorgolfen avgjordes på Smådalarö gård
Strax före midsommar spelade seniorerna sin golftävling på natursköna Smådalarö gård. Detta är en niohålsbana med några alternativa utslag för den andra ronden vilket ger lite variation.

Efter nio hål gjordes en paus för vegetarisk lunch vilket gjorde tävlingen till rena hälsoresan i solen. Vann gjorde Anders Appelqvist som ytterligare ett år får njuta av den fantastiskt vackra bucklan.
Etiketter: radiogolfen

Nyhetsarkiv