En duo proffsmonitorer för öronen

Audiofly lanserar två nya professionella In-Ear hörlurar – AF1120 är avsedd för rockstjärnor och kräsna HiFi-lyssnare, medan AF100 är avsedd för nybörjarmusiker som letar efter en in-ear monitor med hög kvalitet till lägsta pris.

AF1120 är Audioflys nya flaggskepp och mest kraftfulla in-ear monitor. AF1120 anges bryta ljudbarriärer med hela sex balanserade armaturer i varje kanal – där två tar hand om basen, två om mellanregistret och två om diskanten.

– Denna 3-vägs crossover skapar en fantastisk känsla av rymd och klarhet. AF1120 är utformad med Audioflys egenutvecklade Audioflex kabel gjord med Cordura yttermantel för enastående hållbarhet. Kabeln ger en unik behaglig upplevelse, vilket är viktigt för musiker och producenter som använder in-ear-monitorer timmar i sträck för att skapa och lyssna till musik, säger Joacim Sverlinger, VD, Audiofly Nordic.

AF1120 innehåller nio olika par av öronproppar och Comply öronproppar för att man skall få en optimal anpassning till sina öron. Det följer också med ett rengöringsverktyg och en vaxad väska i canvas för att skydda och förvara lurarna.

AF100 är en ny instegsmodell i proffsserien, tillika Audioflys mest prisvärda in-ear monitor.

– AF100 är skapade av de musikaliska ingenjörerna på Audiofly som förstår behovet av bra kvalitetslurar för musiker och HiFi-lyssnare, till ett attraktivt pris. De har en vackert uttryckt dynamisk armatur, med tillräckligt hög kvalitet och prestanda för en musiker att skapa och lyssna på musik och samtidigt vara fri från de ekonomiska begränsningarna av dyra in-ear-monitorer. Dessa in-ear-monitorer är utformade med en droppform för extra komfort under långa perioder av lyssnande. Skapad med en slitstark TPE-kabel, tål dessa in-ear-monitorer slitage, så att de förblir intakta och i bruk från gig till gig, säger Joacim Sverlinger.

AF100 levereras med tre par öronproppar, ett rengöringsverktyg och ett gjutet skyddsfodral.

Både AF1120 och AF100 kommer att finnas tillgängliga i höst.
Etiketter: audiofly

Produktnyhetsarkiv