Nästa generation iXpand

SanDisk lanserar nästa generations iXpand Flash Drive, en extern lagringsenhet utformad för att snabbt och effektivt frigöra utrymme på iPhone och iPad, som erbjuder upp till 128GB ytterligare lagringskapacitet.

iXpand Flash Drive har en USB3.0-anslutning för snabb överföringshastighet till Mac och PC, och har också en ny app för enklare hantering av bilder, videor och musik. Den nya designen är dessutom utformad för att passa de flesta iPhone och iPad-fodral.

Enligt en ny konsumentundersökning som SanDisk utfört i USA har många iPhone-användare behov av att frigöra mer utrymme på sina telefoner.

– Människor använder sina mobiltelefoner för bild och video i väldigt hög utsträckning och mer än 70 procent överför filerna från sina iPhones till annan lagringsplats. Vårt utbud av mobila lagringsenheter hjälper omedelbart till att frigöra utrymme. Med nya iXpand Flash Drive kan användare spendera mer tid på att dokumentera vad de älskar, och mindre på att oroa sig över hur och var de ska överföra dessa foton och videoklipp, säger Dinesh Bahal, Vice President Product Marketing SanDisk.
Etiketter: sandisk

Produktnyhetsarkiv