Skyport Plus HS för Sony

En mycket efterlängtad nyhet för alla Sony fotografer är nya Skyport Plus HS med Sony blixtfot, meddelar distributören Aifo AB.

Skyport Plus HS anges öppna världen till ett helt nytt sätt att arbeta med studioblixt. Tack vare Hi-Sync, möjligheten att välja slutartider ned till 1/8000 sek med Elinchrom studioblixtar (kortaste synktid varierar beroende på kameramodell och blixtmodell), kan fotografen övervinna solljuset, arbeta med kort skärpedjup och återge reptilsnabba föremål skarpt.

Elinchrom Skyport Plus HS har tvåvägs kommunikation av Elinchrom studioblixtar. Blixten kan styras individuellt, gruppvis eller gemensamt via en tydlig kontrollpanel med LCD display. Räckvidd utomhus upp till 200 meter och inomhus upp till 60 meter.
Etiketter: aifo elinchrom

Produktnyhetsarkiv