Tre ljudmästare

Order relanserade i april i år det egna varumärket Champion, som idag omfattar produkter inom såväl ljud och bild som hem och hushåll med mera.

Nu har de presenterat en trio trådlösa högtalare med "multiroomfunktion" (AWF310 och AWF320 har laddbart batteri medan den största modellen AWF330 endast har nätdrift) som kan styras via användarens smartphone. Champions Wi-Fi app finns både till iOS och Android, och med den kan man styra musiken i varje enskilt rum, spela olika låtar i varje rum eller koppla samman flera högtalare - max sju stycken - i serien för att få en heltäckande ljudupplevelse.

Utöver Wi-Fi har högtalarna stöd för uppspelning via Spotify, iHeart Radio, TuneIn, Airplay och Bluetooth eller om så önskas med en 3,5mm ljudkabel. Gemensamt för de tre högtalarna är den moderna och stilrena designen med raka linjer i svart och aluminium, anger företaget.

AWF300-serien har ett kabinett av trä som inte bara förbättrar stabiliteten utan även ger bättre akustik.

AWF330 har integrerad Class-D Digital förstärkare på 2x20W, är 300x145x208mm stor och väger 3,8kg.

AWF320 har integrerad Class-D Digital förstärkare på 20W, är 220x106x175mm stor och väger 2,0kg.

AWF310 har integrerad Class-D Digital förstärkare på 10W, är 198x88x147mm stor och väger 1,6kg.
Etiketter: order champion

Produktnyhetsarkiv