Kurser för att upptäcka kraften i pennan

Pressmeddelande från Wacom:
Batteri Kommunikation, Sveriges största och mest heltäckande kursarrangör inom det kreativa området, erbjuder kurser och utbildningar för marknadsförare, informatörer, grafiker och reklamfolk. Nu startar man sin första utbildning för de som är nyfikna på Wacoms pennor och pennplattor i syfte att kunna arbeta med bättre precision, större smidighet och bättre ergonomi på surfplattor och datorer.

– Wacoms innovativa pennplattor och pennor spelar idag en allt större roll för de som arbetar kreativt. Därför gör vi nu vårt kursutbud ännu mer komplett med kurser för de som vill upptäcka möjligheterna med pennplattor till datorn och pennor till surfplattan, säger Dick Ander, VD på Batteri Kommunikation.

– Med en penna är det möjligt att snabbare och enklare uttrycka sig kreativt, men också mer intuitivt, mer exakt och mer ergonomiskt. Tillsammans med Batteri hoppas vi nu kunna få fler att upptäcka hur kraftfull pennan kan vara – också i den digitala tidsålder vi lever i, säger Bengt Andersson, Regional Manager Nordics & Baltics på Wacom.

I utbildningen ingår moment för att arbeta med en penna i olika appar på iPad men framför allt med att rita, måla, retuschera och kopiera i Photoshop CC. Utbildningen inkluderar även visst arbete i Illustrator CC och andra program i Adobe Creative Cloud. Den pennplatta som används i utbildningen är Intuos Pro.

Nästa utbildningstillfälle är i Stockholm den 24 augusti. Utbildningen finns också i Göteborg och Malmö.
Etiketter: wacom batteri

Nyhetsarkiv