Ny hemmabioproj med Full HD och 3D

Sony har lanserat en ny Full HD 3D-hemmabioprojektor, VPL-HW45ES, som efterföljer succén från VPL-HW65ES och som använder Sonys avancerade Reality Creation-funktion och SXRD-panel. Dessa funktioner gör att projektorn kan återge klarare och mer detaljerade bilder med bättre ljusstyrka, kontrast och upplösning samt mindre bakgrundsbildbrus än föregångaren VPL-HW40ES, anger företaget.

– Efter den fantastiska feedback vi fått från våra kunder efter framgångarna med VPL-HW65ES har vi valt att inkludera samma proffsfunktioner och tekniker i nya VPL-HW45ES – allt för att kunna erbjuda en kostnadseffektiv hemmabioupplevelse utöver det vanliga, säger Patrik Eklund, Channel Account Manager för Display på Sony.

VPL-HW45ES anges ha ett tyst fläktljud och en lampa med en drifttid på upp till 6000 timmar. Projektorn har samma chassidesign som VPL-HW40ES, men den interna tekniken har uppgraderats. Den nya versionen skall leverera skarpare bilder och återge ännu bättre färger med ljusstyrka på 1800 lumen.

Projektorn finns i svart och vitt. Tack vare en inbyggd RF 3D-sändare och en USB-uppdateringsfunktion kan projektorn även hållas uppdaterad med de senaste programversionerna. Alla projektorer från Sony har tre års garanti.
Etiketter: sony

Produktnyhetsarkiv