Tunnaste bärbara datorn

HP har lanserat en ny premiumlaptop, kallad HP Spectre, och de kallar den för världens tunnaste bärbara dator. Spectre har ett skal av CNC-fräst aluminium som endast är 10,4mm tjockt (lika tunt som ett AAA-batteri) och datorn väger 1,1kg.

– HP Spectre är världens tunnaste bärbara dator och jämfört med majoriteten av supertunna datorer på marknaden så kompromissar inte denna dator med vare sig prestanda eller funktioner. Med en snygg och tunn design, en skärm med väldigt tunn ram, Intel Core i-processorer tillsammans med ljud från Bang & Olufsen sätter HP:s designers och ingenjörer en ny standard med den nya Spectre, säger Louis Perrin, Director Consumer Products, Personal Systems EMEA, HP Inc.

HP Spectre har en Full HD 13,3" display (1920 x 1080 pixlar) och Bang & Olufsen-ljud samt 6:e generationens Intel Core i5 och i7-processorer plus en blixtsnabb PCIe SSD med lagring upp till 512GB och 8GB minne, för maximal prestanda.

Datorn är försedd med ett innovativt hybridbatteri som är uppdelat i två tunnare delar men som skall leverera samma effekt som ett enda batteri, för upp till 9,5 timmars batteritid.
Etiketter: hp

Produktnyhetsarkiv